perjantai 2. syyskuuta 2011

Saksasta! - From Germany!


Yksi Saksan tunnetuimmista neulakinnastekniikan harrastajista, Bernhard Dankbar, esiintyy muutaman minuutin videoklipissä WDR:n (Westdeutscher Rundfunk) eli Saksan 'yleisradion' läntisen osan paikallis-tv:ssa. Video on julkaistu 30.8.2011 ja näkyy WDR:n sivuilla ainakin toistaiseksi. Videolla nähtävä neulakinnastekniikka on Taalainmaan pisto kahdella kiinnityssilmukalla tai reunasilmukalla.


One of the most well-known nalbinders in Germany, Bernhard Dankbar, can been seen and heard on this video clip on German WDR-tv. Video was published on 30th Aug 2011, and is viewable at least for now. The nalbinding stitch briefly shown on the video is Dalarna Stitch with F2 connection.

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu tuo Saksa ja neulakinnas: olen menossa lokakuussa isoon tapahtumaan opettamaan pistoja paikallisille, koska siellä kukaan ei oikein osaa ja "sekin yksi nainen joka osaa, sanoo että jos joutuu laittamaan työn välillä peukalolle, ei osaa tehdä neulakinnasta", kuten eräs saksalainen neulakinnasharrastaja kertoi.
    Olin vasta viikko sitten Saksassa ja totesin, että juuri kukaan ei ole ikinä kuullut tästä lajista mitään. Siellä on siis selvästi neulanmentävä aukko sivistyksessä :D

    VastaaPoista
  2. Ehkä se kuitenkin on siellä pienen piirin juttu, vaikka noita osaajiakin on :) . Mielenkiitoinen reissu siulle taas tulossa :) !

    VastaaPoista