maanantai 16. elokuuta 2010

Videoita neulakinnastekniikasta - Videos on nalbinding

Siirsin viikonloppuna youtubeen muutaman neulakinnasvideon lisää. Näillä uusimmilla videoilla on erilaisia tapoja tehdä sukan tai neulakintaan pyöreä aloitus tai kulmikas kärki eli videolla näytetään kääntyminen. Videot löytyvät täältä , "pyöreä aloitus" (7 kpl) ja "kääntyminen" (2 kpl). Ihan kokonaisen neulakintaan ohje edelleen puuttuu ;) , siis sekä videoista että nettisivultani, mutta jospa näistäkin olisi apua :)

Last weekend I added a few more nalbinding videos to Youtube. On these latest videos you can see different ways for a round start / spiral start, and for a square-shaped top, ie. how to do pivoting. Videos can be found here , see titles "pyöreä aloitus" and "kääntyminen".

1 kommentti:

 1. Suuret kiitokset! Olet nähnyt paljon vaivaa!
  Pyöreä aloitus B, on se mitä aion ensimmäiseksi kokeilla ja niin selkeä on videosi, että oletan sen onnistuvan. Virkaten tehdyn aloituksen olin keksinyt itsekin vajaa viikko sitten, kun niitä räpelsin, mutta kun siihen en saanut toista väriä istutetuksi, niin hylkäsin koko jutun. En millään itse keksinyt tuota kiristämistä, vaikka se on niin yksinkertaista.
  Noita kääntymisiä en ole vielä katsonutkaan - ai niin sehän on tietenkin se minkä olen osannut lapasia tehdessäni, vilkaisen vielä kumminkin. Videosi ovat todella hyviä ja selkeitä.
  Sahra on antanut kommenteissasi linkin, jonka kävin katsomassa. Minä olen allerginen kirjallisille ohjeille, niitten avulla kun en oppinut neulaamista, vaikka kuinka yritin.
  Tässä ohjeessa oli silmukkamäärät ja lisäysohjeet hyvät, joten täydentää kokonaisuutta, joten kiitos kuuluu sinnekin päin ja siltähän halun pyöreään aloitukseen sain.

  VastaaPoista